Založ si blog

Šatníkové skrine z indického palisandru.

Šatníkové skrine z masívneho dreva.

Šatníková skriňa z masívneho indického dreva je najlepšia na štýlové upratanie a uloženie oblečenia, nohavíc a košieľ. V našom internetovom obchode Vám ponúkame široký sortiment kvalitných drevených skríň zo sheeshamového, alebo mangového dreva pre každého vkus.

www.indickynabytok.sk

Šatník z masívneho dreva je dlhodobý spoločník pre vás a vaše oblečenie.

Na LAKSHMI nájdete veľký výber šatníkových skríň z masívneho indického dreva, ktoré sú nielen robustné a odolné, ale aj najkvalitnejšie. S pôvabom ušľachtilých materiálov sa vyrábajú v rôznych šírkach a sú dostupné s dvomi alebo tromi dverami. So zásuvkami, priehradkami a šatňami ponúkajú dostatok priestoru pre váš šatník. Najmä v kombinácii s dizajnovo zladenými komodami sú skrine vhodné na zavesenie a uloženie vašich košieľ, blúzok a šiat, ktoré by sa v zásuvkách len krčili. Prírodný materiál, ktorý prispieva aj k lepšej atmosfére vášho bývania, premení váš šatník na samostatný kus nábytku, ktorý vás sprevádza nejedným módnym výstrelkom.

www.indickynabytok.sk

Štýlové šatníkové skrine z mangového dreva a sheeshamu.

Šatníkové skrine z masívneho mangovníkového dreva alebo sheeshamu zaujmú nielen odolnosťou, ale predovšetkým krásnym vzhľadom. Na základe ušľachtilej kresby dreva dostanete k svojej novej skrini z nášho internetového obchodu s nábytkom jedinečný kúsok s individuálnym dizajnom. Od klasických až po moderné, skrine z nášho sortimentu sú dostupné v rôznych štýloch, takže každý si nájde niečo pre seba.

Napríklad biela šatníková skriňa s tmavými lištami sa používa v útulnej spálni vo vidieckom štýle. V kombinácii s posteľou z bieleho dreva alebo železa, ako aj kvetinovou kresbou a látkami vytvoríte príjemnú oázu, do ktorej sa dá úžasne zakomponovať vaša nová skriňa z masívu.

Ak ste naopak skôr priaznivcami orientálneho alebo prírodného štýlu, mohla by sa vám viac hodiť skriňa s výraznou kresbou dreva alebo bohato zdobeným ornamentom. V kombinácii so prírodnými farbami závesov a posteľnej bielizne, zelenými izbovými rastlinami a dekoratívnymi nástennými ozdobami podporí šatník v indickom štýle exotickú atmosféru vašej spálne a umožní vám snívať o 1001 noci.

www.indickynabytok.sk

 

Kúpte si šatníkové skrine z indického masívneho dreva v LAKSHMI.

Či už hľadáte novú skriňu do spálne alebo potrebujete skriňu na ďalšie bundy a kabáty vo vašej priestrannej chodbe v LAKSHMI nájdete tú správnu skriňu z masívneho dreva podľa vášho vkusu. Jednoducho si prezrite našu ponuku skríň a nájdite tú pravú pre vás!

A ak si chcete zariadiť celú šatňu nábytkom z masívu, v našom sortimente máme aj dizajnovo zladené komody , botníky a zrkadlá .

www.indickynabytok.sk

Komody z masívneho dreva

04.11.2022

Komody sú skutočným všestranným nábytkom, pokiaľ ide o poriadok a skladovanie. Čo sa týka dekorácie, veľmi dobre vyzerajú vyrobené z masívneho dreva. Objavte svoju novú komodu z masívneho dreva v našom internetovom obchode a prineste si do svojho domova ďalší úložný priestor, ktorý má šmrnc. Všestranné a pútavé: komody z masívneho dreva Náš internetový obchod [...]

Správna starostlivosť o nábytok = dlhá životnosť.

20.09.2022

Nábytok a celé vybavenie interiéru vo vašom dome si zaslúži adekvátnu starostlivosť. Pomocou správnej údržby môžete životnosť nábytku predĺžiť o dlhé roky. Rôzne materiály si však vyžadujú rôzny prístup. Nemôžete sa spoliehať len na kvalitu materiálu a spracovanie, ktoré sú síce dôležité, ale samé o sebe nestačia. Prinášame vám preto zopár [...]

Indický nábytok – luxus na dosah

17.08.2022

Už to sú štyri roky, čo naša spoločnosť BISHNOI, SK s.r.o. pôsobí na Slovenskom trhu. Toto obdobie, môžeme hodnotiť ako dobrý štart a rovnako aj udomácnenie sa na trhu s nábytkom. Náš nábytok z indického masívu palisander /sheesham/ a masívu manga si našli cestu do veľa domácností, ale aj kancelárií. Hrdý sme na to že veľké percento zákazníkov sa nám [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Indický Nábytok

Luxus na dosah

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 13488x
Priemerná čítanosť článkov: 1038x

Autor blogu

Kategórie