Založ si blog

Komody z masívneho dreva

Komody sú skutočným všestranným nábytkom, pokiaľ ide o poriadok a skladovanie. Čo sa týka dekorácie, veľmi dobre vyzerajú vyrobené z masívneho dreva. Objavte svoju novú komodu z masívneho dreva v našom internetovom obchode a prineste si do svojho domova ďalší úložný priestor, ktorý má šmrnc.

www.indickynabytok.sk

Všestranné a pútavé: komody z masívneho dreva

Náš internetový obchod vám ponúka široký výber komôd z masívneho dreva v rôznych prevedeniach. Či už klasické so zásuvkami, s dvierkami skriniek alebo ich kombinácii – tú pravú komodu si nájdete zaručene, bez ohľadu na to, na aký účel má slúžiť. Komody z masívu však nie sú len funkčnými, ale aj dekoratívnymi možnosťami úložného priestoru, ktoré sa hodia do každej obytnej zóny. Hlavným miestom využitia býva spálňa, kde bezpečne uschovajú vaše oblečenie ako doplnok šatníka. Ale komody z masívu sú praktické aj v ďalších miestnostiach vášho domova, a preto sú všestranné. Poslúžia napríklad aj ako nočný stolík v spálni, príborník v predsieni, odkladací priestor na riad v kuchyni či jedálni, alebo ako televízny stolík vo vašej obývačke a rovnako aj ako skrinka na bielizeň v kúpeľni.

www.indickynabytok.sk

Správna komoda pre každý štýl

Drevené komody sú dostupné v rôznych veľkostiach a prevedeniach. Nízke ako príborník, alebo vyššie sa hodia do vášho interiéru v závislosti od účelu použitia a dostupného priestoru. V súvislosti s našimi komodami vám preto ponúkame širokú škálu veľkostí a štýlov, takže zaručene si nájdete u nás tú správnu. Komody vyrobené napríklad z tmavého masívneho dreva s nápadnou kresbou vyzerajú veľmi elegantne a dodajú jednoduchému štýlu zariadenia jemný nádych elegancie a modernosti. Ak naopak uprednostňujete vidiecky alebo skôr rustikálny štýl, príborníky vo svetlých tónoch dreva, v obyčajnej bielej alebo s žalúziovými dvierkami sú tou správnou voľbou. Kusy nábytku v tomto štýle vyžarujú útulnú atmosféru vidieckeho domu. Útulné sú aj farebné, alebo zdobené komody z masívu. Tieto kusy nábytku, ktoré sú často vyrobené z recyklovaného sheeshamového alebo mangového dreva, pôsobia nielen funkčne, ale aj exoticky. Na druhej strane, ak ste skôr typ na moderný dizajn, potom objavte naše drevené komody s kovovými prvkami. Komody pôsobia štýlovo a moderne vďaka mixu materiálov, hranatým tvarom a absencii výrazných úchytiek dvierok a zásuviek.

www.indickynabytok.sk

Masívne komody: Atraktívne modely vyrobené z indického dreva

Ako všetok nábytok v našom internetovom obchode s nábytkom, aj komody v našom sortimente sú vyrobené z masívneho indického dreva. Na tento účel sú mangové alebo sheeshamové drevo – oba veľmi odolné druhy dreva – spracované na vysokej úrovni a navrhnuté do štýlových komôd . Vďaka prirodzenej kresbe použitého dreva a jeho úprave rôznymi povrchovými úpravami a farbami dostanete ku každému kusu nábytku z našej predajne individuálny unikát, ktorý vám navyše vďaka robustnému prírodnému materiálu zostane veľmi dlhí čas.

www.indickynabytok.sk

Exotická, moderná, rustikálna – objednajte si svoju dokonalú komodu

Aj vy by ste chceli štýlovú komodu z masívu nazvať svojou? Potom neváhajte a objavte našu ponuku masívnych drevených komôd v rôznych prevedeniach! Ponúkame vám komody v rôznych štýloch a veľkostiach, do ktorých sa zmestia všetky vaše veci a zároveň tvoria množstvo dekorácií. A ak stále hľadáte ďalšie kusy nábytku s množstvom úložného priestoru, potom si prelistujte naše kategórie šatníkové skrine , komody  a príborníky .

www.indickynabytok.sk

Šatníkové skrine z indického palisandru.

03.10.2022

Šatníkové skrine z masívneho dreva. Šatníková skriňa z masívneho indického dreva je najlepšia na štýlové upratanie a uloženie oblečenia, nohavíc a košieľ. V našom internetovom obchode Vám ponúkame široký sortiment kvalitných drevených skríň zo sheeshamového, alebo mangového dreva pre každého vkus. Šatník z masívneho dreva je dlhodobý spoločník pre vás a [...]

Správna starostlivosť o nábytok = dlhá životnosť.

20.09.2022

Nábytok a celé vybavenie interiéru vo vašom dome si zaslúži adekvátnu starostlivosť. Pomocou správnej údržby môžete životnosť nábytku predĺžiť o dlhé roky. Rôzne materiály si však vyžadujú rôzny prístup. Nemôžete sa spoliehať len na kvalitu materiálu a spracovanie, ktoré sú síce dôležité, ale samé o sebe nestačia. Prinášame vám preto zopár [...]

Indický nábytok – luxus na dosah

17.08.2022

Už to sú štyri roky, čo naša spoločnosť BISHNOI, SK s.r.o. pôsobí na Slovenskom trhu. Toto obdobie, môžeme hodnotiť ako dobrý štart a rovnako aj udomácnenie sa na trhu s nábytkom. Náš nábytok z indického masívu palisander /sheesham/ a masívu manga si našli cestu do veľa domácností, ale aj kancelárií. Hrdý sme na to že veľké percento zákazníkov sa nám [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Indický Nábytok

Luxus na dosah

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 13386x
Priemerná čítanosť článkov: 1030x

Autor blogu

Kategórie