Založ si blog

Poznáte všetky výhody nábytku z masívu?

Nábytok z indického masívu nielen dobre vyzerá, ale má aj nepreberný počet skvelých vlastností. Navyše s dreveným nábytkom získate originálne kúsky, ktoré vytvoria v každom priestore príjemnú atmosféru. Postele z masívu, jedálenské stoly, komody alebo knižnice na prvý pohľad upútajú každého človeka.

 Dlhá životnosť.

Pri správnej starostlivosti vám nábytok z masívu vydrží generácie. Veď skoro na každej chalupe sa nachádza originálny kúsok, ktorý sa dedí už po generácie a stále dobre slúži. Po nejakom čase sami zistíte, že lacnejší nábytok ste museli už niekoľkokrát vymeniť, ale masívny vám slúži dlhé roky.

 Vôňa domova a bezpečnosť.

Masívne drevo indické mango alebo palisander, nádherne vonia a prináša pocit dotyku života a tepla do každej miestnosti. Navyše je drevo prírodným materiálom, ktorý je zdravotne neškodný, nevyvoláva alergie a ani nevylučuje nebezpečné látky.

 Elegancia a pocit jedinečnosti.

Nábytok vyrábaný z dreva je nadčasový. A to doslova. Indické mango má krásnu jemnú štruktúru mapy dreva. U palisandra, ktorý patrí medzi najtvrdšie dreviny, vidieť mohutnejšie farebné  prelivy striedania sa dreva. Palisander je svojou štruktúrou, farebnosťou rozmanitý, a preto tak žiadaný. Indický nábytok býva jedinečne spracovaný a každý kus takéhoto nábytku je originálom.

 Jednoduchá údržba.

Nábytok vyrábaný z masívu si nevyžaduje špeciálnu starostlivosť. Mali by ste ho však ochrániť pred prílišnou vlhkosťou alebo vysokou teplotou. Ak je povrch nábytku upravený lakom, stačí ho občas utrieť vlhkou utierkou, alebo bežnými prípravkami na nábytok. Ak je nábytok bez laku, ošetruje sa čistou vlhkou handričkou navlhčenou v čistej vode bez prípravkou.  Alebo každý rok, dva použiť prípravky na báze oleja a vosku, pričom sa farba nábytku zvýrazní a vznikne ochranná funkcia.

Komody z masívneho dreva

04.11.2022

Komody sú skutočným všestranným nábytkom, pokiaľ ide o poriadok a skladovanie. Čo sa týka dekorácie, veľmi dobre vyzerajú vyrobené z masívneho dreva. Objavte svoju novú komodu z masívneho dreva v našom internetovom obchode a prineste si do svojho domova ďalší úložný priestor, ktorý má šmrnc. Všestranné a pútavé: komody z masívneho dreva Náš internetový obchod [...]

Šatníkové skrine z indického palisandru.

03.10.2022

Šatníkové skrine z masívneho dreva. Šatníková skriňa z masívneho indického dreva je najlepšia na štýlové upratanie a uloženie oblečenia, nohavíc a košieľ. V našom internetovom obchode Vám ponúkame široký sortiment kvalitných drevených skríň zo sheeshamového, alebo mangového dreva pre každého vkus. Šatník z masívneho dreva je dlhodobý spoločník pre vás a [...]

Správna starostlivosť o nábytok = dlhá životnosť.

20.09.2022

Nábytok a celé vybavenie interiéru vo vašom dome si zaslúži adekvátnu starostlivosť. Pomocou správnej údržby môžete životnosť nábytku predĺžiť o dlhé roky. Rôzne materiály si však vyžadujú rôzny prístup. Nemôžete sa spoliehať len na kvalitu materiálu a spracovanie, ktoré sú síce dôležité, ale samé o sebe nestačia. Prinášame vám preto zopár [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Indický Nábytok

Luxus na dosah

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 13569x
Priemerná čítanosť článkov: 1044x

Autor blogu

Kategórie