Založ si blog

LAKŠMI – Indický nábytok – Konzolové stolíky z masívneho dreva.

https://www.indickynabytok.sk/25-konzolove-stoly


Konzolové stolíky sú elegantným doplnkom ku komodám. Sú vyrobené z masívneho dreva, sú robustné a odolné, no vďaka štíhlemu dizajnu sa hodia do každého výklenku. Prezrite si našu ponuku konzolových stolíkov vyrobených z masívneho indického dreva a objavte ten pravý stôl pre vás a vaše izby!

Praktické a štýlové: konzolové stolíky vyrobené z indického dreva.
Komody z masívneho dreva často pôsobia veľmi objemne a zaberajú veľa miesta. Na druhej strane konzolové stolíky sa vďaka vysokému a štíhlemu tvaru hodia do úzkych priestorov – bez toho, aby pôsobili príliš dramaticky. Sú preto ideálne do úzkych chodieb a predsiení, kde často nie je dostatok miesta na veľké kusy nábytku.

Vo vstupnej časti alebo predsieni slúžia konzolové stolíky z masívneho dreva ako polica na kľúče a klobúk – alebo ako úložný priestor na všetko, čo sa vám nezmestí do šatníka, alebo nepatrí do botníka. Ak je v blízkosti zásuvka, konzolový stolík je ideálny aj ako telefónny stolík a ak je v nej zásuvka, môžete v nej mať telefón alebo adresáre na dosah ruky.

Pre extra úložný priestor v kúpeľni alebo spálni možno konzolový stolík v kombinácii so zrkadlom využiť aj ako priestorovo nenáročný kozmetický stolík, na ktorý môžete umiestniť svoj make-up alebo svoje parfumy a prípravky na starostlivosť o vlasy. Pomocou košov a boxov, ktoré sú umiestnené na medzipoliciach, môžete svoje veci uložiť mimo dohľadu a zabezpečiť tak upratané prostredie.

Konzolové stolíky z masívneho dreva : rôznorodý dizajn.
V našom internetovom obchode Vám ponúkame pestrý výber konzolových stolíkov v rôznych prevedeniach a druhoch dreva. Všetky naše konzolové stolíky vyrobené zo sheeshamového alebo mangového dreva sú jedinečné vďaka svojej individuálnej kresbe, a tak každý kus nábytku si nájde miesto u vás doma a prakticky a štýlovo zariadi nevyužitý priestor.Ak to máte radi vo svojom interiéri moderne, potom je konzolový stolík v industriálnom štýle pre vás ako stvorený. Vďaka jemným kovovým nožičkám vyzerá skrinka ešte užšie a dodá vašej chodbe ten trendový loft.Ak dávate prednosť klasickejším a pohodlnejším, konzolový stolík s príjemným vzhľadom do vidieckeho domu je obzvlášť vhodná pre váš štýl.Na druhej strane malé stolíky s peknými drevenými dekoráciami a zaujímavými detailmi, ktoré dýchajú orientálnym nádychom, dodajú miestnosti punc exotiky.Bez ohľadu na to, aký dizajn preferujete a akým štýlom zažiari váš interiér – ten správny konzolový stolík z masívneho dreva už nie je ďaleko.

Konzolové stolíky zo Sheeshamu a Manga online.
Váš dokonalý konzolový stolík. Je rustikálny alebo elegantný? S nápadnou krezbou, alebo jednoduchou v bielej farbe? Končí to jednoduchou stolovou doskou, alebo má zásuvky a police na fľaše vína, topánky a iné veci? Nezáleží na tom, či má len pekne vyzerať alebo byť užitočný – v našom internetovom obchode zaručene nájdete ten pravý konzolový stolík z masívneho dreva pre vás a váš vkus. A ak je pre vás konzolový stolík napriek svojmu štíhlemu tvaru stále príliš masívny, máme skladom aj príručné stolíky a nástenné police v našom obchode.

Komody z masívneho dreva

04.11.2022

Komody sú skutočným všestranným nábytkom, pokiaľ ide o poriadok a skladovanie. Čo sa týka dekorácie, veľmi dobre vyzerajú vyrobené z masívneho dreva. Objavte svoju novú komodu z masívneho dreva v našom internetovom obchode a prineste si do svojho domova ďalší úložný priestor, ktorý má šmrnc. Všestranné a pútavé: komody z masívneho dreva Náš internetový obchod [...]

Šatníkové skrine z indického palisandru.

03.10.2022

Šatníkové skrine z masívneho dreva. Šatníková skriňa z masívneho indického dreva je najlepšia na štýlové upratanie a uloženie oblečenia, nohavíc a košieľ. V našom internetovom obchode Vám ponúkame široký sortiment kvalitných drevených skríň zo sheeshamového, alebo mangového dreva pre každého vkus. Šatník z masívneho dreva je dlhodobý spoločník pre vás a [...]

Správna starostlivosť o nábytok = dlhá životnosť.

20.09.2022

Nábytok a celé vybavenie interiéru vo vašom dome si zaslúži adekvátnu starostlivosť. Pomocou správnej údržby môžete životnosť nábytku predĺžiť o dlhé roky. Rôzne materiály si však vyžadujú rôzny prístup. Nemôžete sa spoliehať len na kvalitu materiálu a spracovanie, ktoré sú síce dôležité, ale samé o sebe nestačia. Prinášame vám preto zopár [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Indický Nábytok

Luxus na dosah

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 13699x
Priemerná čítanosť článkov: 1054x

Autor blogu

Kategórie